Performing arts @ Entrance & stage

Warm ontvangst en good moves!

Performing arts @ entrance & stage


Onze entertainers van ‘Performing arts’ zorgen voor een goede vibe op elk event. Bij de entree zorgen ze voor een warm en vrolijk ontvangst. Op het podium zorgen ze voor de beste dancemoves, een fanatieke energie en aansprekende mimiek. Elk event is anders en vergt een andere aanpak! Zakelijke bijeenkomsten zijn vaak chique, elegant en imposant. Voor festivals en events komen de ludieke kostuums, de herkenbaarheid en de flinke dosis energie naar boven.

Een goede voorbereiding is het halve werk. De juiste act op de juiste plaats met de juiste informatie! We maken met de organisatie of stage/floor manager een schema van de showtijden. Deze zijn natuurlijk flexibel in te delen. Ons advies combineren we met de line up en het tijdschema van het event. Wij doen de rest!
De kostuums van de performers worden voor elk evenement persoonlijk ontwikkeld en samengesteld. Originaliteit, creativiteit en een grote showfactor zijn belangrijk.

One of the guys events


Voor alle Q-music feesten die deze organisatie door het hele land organiseert verzorgen wij entree en podium entertainment.

Club El Sombrero


Gethematiseerde danseressen zorgen voor een chique vorm van dans in deze discotheek. Voor diverse feestconcepten en thema avonden plannen wij de danseressen in.

One of the guys events
Club El Sombrero

Boekingsinformatie


Performing arts zijn te boeken per dagdeel van 4 uur achtereenvolgens. In deze tijd zorgen zijn voor 3 tot 4 showmomenten. De indeling van deze momenten wordt vooraf bepaald. Deze act met 2 artiesten is te boeken vanaf €695,- (Excl. btw, reiskosten en parkeerkosten).
In deze gage worden de kostuums voor dit event speciaal samengesteld.

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.