Balloon parade

Wow effect door een bonte stoet van mooie creaties met duizenden ballonnen

Crazy designed balloon walkables


Deze balloon parade die over een festival loopt, op een podium danst of de braderie laat stralen is gemaakt van duizenden ballonnen met entertainers. Wij vervaardigen makkelijk draagbare kostuums of objecten van ballonnen. Elk draagbaar ballon-kostuum is ontworpen en handgemaakt door creatieve ballon-kunstnaars. Een aantal fanatieke entertainers nemen een theatrale rol aan van het bijbehorende kostuum. Deze luchtige verschijningen verschijnen als ‘pop up’ of in een parade. Ze kunnen op het podium dansen, bij de entree een bijzonder welkom geven of dienen voor een fotomoment op het evenement. De vormen en ontwerpen worden elk evenement aangepast op geheel op maat ontworpen. Een aquarium met zeedieren, vele hartjes om een statement uit te dragen of veel attentiewaarde als groots kostuum, Er kunnen ook twinkelende lampjes in deze objecten. Soms wordt met led verlichting gewerkt.

Deze Balloon parade zal in een aantal sets van 45-60 minuten operationeel zijn. Na elke set worden de balloon wearables weer gereviseerd voor de volgende parade. In de voorbereidingen worden de route en locaties besproken met de organisatie.
Deze act geeft een wow-factor en bezoekers zullen deze pop up zeker gaan delen op hun social media kanalen. Het is aan te raden om ook een foto-moment in te bouwen! Ons advies is van belang om dit succesvol te laten verlopen

D.O.L. House Milkshake Festival


D.O.L. House Milkshake Festival

Boekingsinformatie


De kosten van een balloon parade zijn sterk afhankelijk van de ontwerpen en het aantal objecten. Een aangepaste ballon parade met 3 entertainers en basic kostuum-ontwerp is te boeken vanaf €845,- (excl. btw, reiskosten en parkeerkosten). Voor grotere, bijzondere en persoonlijke creaties maken wij een persoonlijke prijsindicatie.
Budgetvriendelijk kunnen wij de objecten leveren en de parade draaien met personeel/vrijwilligers door de organisatie aangeleverd of wij kunnen de complete realisatie en organisatie op ons nemen.

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.