De stripclub

Een orgasme voor uw lachspieren in 5 minuten

De stripclub - ervaar een komisch hoogtepunt


De stripclub
De extra-ordinaire club die de Moulin Rouge ruim overtreft komt naar uw evenement, iedereen komt hier aan zijn of haar trekken. Deze stripclub in burlesque stijl bied plaats aan 14 gasten voor een intieme en persoonlijke show. Binnen 180 seconden wordt er met veel plezier gewerkt aan een onovertroffen hoogtepunt. De live piep show bied een waar orgasme voor uw ogen.

Was getekend,
M. Monrou

Uw bezoekers worden buiten de stripclub door onze entertainers verleid. De heetste politie-strippers en de meest sexy danseressen zorgen buiten voor een aantrekkelijk ontvangst. De nieuwsgierigheid doet de rest om gasten in onze knusse barok stripclub te ontvangen! Eenmaal een entreebewijs gescoord wachten de gasten tot de vorige ronde tot een hoogtepunt is gekomen. Gasten kunnen buiten hun handen wassen in onschuld, even binnen spieken bij de piepshow of de kijkwijzer beoordelen.

Als het tijd is om naar binnen te gaan wordt het plaatsbewijs in ontvangst genomen en wordt verwezen naar hun stoelnummer. Want je komt natuurlijk niet langs je eigen partner te zitten. De rijkelijk goud en bordeauxrode inrichting spreekt meteen voor zich, de draaiende sterrenhemel fonkelt en de bloemige rozengeur komt je tegemoet. Eenmaal plaats genomen in de bistro-setjes zal de show met een ludieke act beginnen waarna gasten gegarandeerd tot een uitbundig hoogtepunt komen. Ze kunnen bij de uitgang wel een flinke tissue gebruiken. Voor de tranen van het lachen natuurlijk. Hoe deze gasten helemaal bevredigd de stripclub verlaten is ons geheim. Ontelbare gasten die deze stripclub hebben bezocht zullen nooit en te nimmer vertellen wat er in dit liefdespaleis is gebeurd…

Paaspop Schijndel


Op 19-20-21 april gaat De Stripclub in premiére op Paaspop in Schijndel.

Paaspop Schijndel

Boekingsinformatie


Technische gegevens
Deze act wordt gedraaid met 3 of 4 entertainers in blokken van maximaal 90 minuten. Dit zijn doorlopende shows van ongeveer 3 minuten waarbij 14 gasten plaats kunnen nemen. Per blok zijn dit ongeveer 22 shows. Zo laten wij 308 gasten per blok lachend naar buiten! De gage is vanaf €1250,-.

Voor deze act hebben wij een harde ondergrond nodig, bij voorkeur stenen of houten vlonder van minimaal 5 meter breed en 8 meter diep. Hierop plaatsen wij de ronde stripclubtent van 7 meter doorsnee met een backstage tent van 2.5×2.5 mtr. Het decorstuk met truss is 3 meter hoog en 3 meter breed. Wij hebben een vrije stroomgroep nodig voor geluid, licht én rookmachine. Wij gaan uit van gratis parkeren, eten en drinken.

308

lachende gasten per 90 minuten

3

Minuten voor een hoogtepunt

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.