Balloon Costumes

Ballontastisch vermaak

Ballon costume festival entertainment


Balloon Costume Entertainment: Opvallend, bijzonder én geheel te personaliseren!

Dit zijn de kernwoorden van onze handgemaakte ballonnen-kostuums. Met deze ludieke kostuums veroveren wij de harten van al uw gasten! Interactie met het publiek en onze humor vol improvisatie zorgen voor een opvallende, bijzondere entertainment-act die gasten blijven onthouden! De combinatie van het ballonnen kostuum én entertainment zorgt voor een grote impact!

Het ballonnen-kostuum, populair en bijzonder!
Onze ballonnen kostuums ‘maak je niet even’. In 8-10 uur worden ballonnenkostuums handmatig vervaardigd. Een beetje gek moet je wel zijn! Om zoveel tijd aan in één ballonnenkostuum te werken. Deze tijd is essentieel om aandacht aan het kostuum te geven die het nodig heeft. Dan hebben we het nieteens over de voorbereiding, het plan uitwerken en het vervoer naar de locatie.
Onze balloon costumes worden gemaakt van zeer kwalitatieve ballonnen en wij weten de tips en trics om deze kostuums ook bijzonder te houden. Voor elke opdracht gebruiken wij onze creativiteit en out-of-the-box ideeën om verrassend de bezoekers te verbazen. Heeft u een huisstijl, thema, mascotte of bijzonder evenement? Daarvoor maken wij een ballonnen kostuum geheel ‘op maat’.

Flexibiliteit, attentiewaarde en humor

Onze passie voor entertainment op evenementen, festivals, bedrijfsfeesten en in pretparken komt uitstekend van pas bij Balloon costume entertainment. Wij zijn een totaalpakket: entertainers die gasten een waardevolle beleving meegeven. Een kind een high five geven, met festivalbezoekers op de foto of een show op het podium. Wij zorgen voor interactie met het publiek, een flinke dosis humor én onverwachte momenten. Dat zorgt voor een lach of verbazing op ieders gezicht. Niet alleen de entertainer in het kostuum (ja daar zit iemand in!) maar ook de begeleider maken er één groot feest van! Balloon costume entertainment zorgt ervoor dat alles perfect verloopt. Het ontwerp wordt vooraf door u goedgekeurd, vervolgens bestellen wij alles, maken de kostuums en zorgen voor voldoende reserve ballonnen die altijd vervangen kunnen worden. Indien nodig zorgen wij voor een eigen tent backstage waar wij onze kostuums opbergen, reparaties uitvoeren en even bijkomen van een fysiek inspannende act. U hebt geen omkijken naar ons!

Marketingmogelijkheden
Zo’n act heeft veel impact en attentiewaarde op een evenement. Waarom zouden we dit niet online voortzetten? Wij zorgen voor veel traffic met de foto’s en video’s op social media. Wij kunnen zelf voor een professionele fotograaf en videograaf zorgen dat deze content beter is dan wat gasten zelf maken. Zeker als gasten zelf op de foto of video staan zorgt die voor persoonlijkheid en is de foto waardevol.

Referentie Paaspop


De Ballonkostuums waren een echte hit tijdens Paaspop 2018. Deze zelfgemaakte dierenpakken gemaakt van ballonnen zien er super vrolijk, heel knuffelbaar en een tikje ondeugend uit. De kostuums lopen over het gehele festivalterrein rond en vermaken de bezoekers op elke manier die maar mogelijk is. Knuffelen met de bezoekers, op een grote ronddraaiende schijf staan of volledig uit je dak gaan in een van de festivaltenten, de ballonkostuums doen het allemaal. Dat dit zo goed werkt komt ook grotendeels door de crew van Wink Events. Doordat ze het zelf ook leuk vinden om lekker gek te doen en net het randje op te zoeken, zorgen ze ervoor dat de gekste dingen gebeuren. Gebeurtenissen die de bezoekers niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang over na zullen praten.

Referentie Roze MaandagReferentie Paaspop
Referentie Roze Maandag

Boekingsinformatie


Rider:
Balloon costume entertainment heeft minimaal 9m2 meter backstage nodig. Indien het een drassig terrein betreft is een houten vloer zeer wenselijk, daar plaatsen wij onze eigen tent. Wij draaien op één stroompunt. Draaitijden zijn in overleg. Mobiel verplaatsbaar of op vaste standplaats op het evenemententerrein is beide mogelijk.

De personele bezetting is minimaal 2 entertainers per kostuum. 1 persoon als entertainer en 1 fanatieke begeleider.Afhankelijk van de drukte en het soort evenement zorgen wij voor voldoende ‘boyguards’. Indien wij meerder dagen geboekt worden zal de organisatie zorg dragen voor maaltijden, drinken en onderdak/artiestencamping.

Onze ballonnen zijn kwalitatief uitstekend. Bij breuk kunnen we direct herstellen tijdens het entertainment. Desondanks hebben wij geen invloed op hoge temperaturen, regen, wind, zand en alle ‘scherpe voorwerpen’. De kwaliteit van het kostuum zullen wij altijd in de gaten houden.

Kosten
Een ballonkostuum wordt voor elk evenement zorgvuldig gemaakt met ongeveer 500 ballonnen! Dat is wat meer werk dan een hondje en een zwaardje :). Enthousiaste entertainers zorgen voor veel humor en improvisatie.

Wij verzorgen entertainment inclusief:
– ballon kostuum ontwerp op voorhand
– handmatig realiseren van de ballon kostuums
– vervoer naar het evenement
– backstage tent/raparatieruimte
– reparatiemateriaal voor de kostuums
– urenlang entertainment
– fanatieke begeleider (minimaal 1 per kostuum, afhankelijk van evenement)

Elk evenement is anders, dus ziet ook elke opdracht er voor ons anders uit. De draaitijd, locatie, aantal dagen, het ontwerp spelen allemaal een rol voor de gage. Daarom maken wij altijd een prijsopgave op uw evenement aangepast vanaf €1250,-.

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.