Crazy Hospital

Prettig gestoorde praktijken!

Crazy Hospital


In de fanatieke en interactieve act ‘Crazy Hospital’ zijn onze bijzonder getalenteerde en ongediplomeerde artsen het visitekaartje van dit maffe ziekenhuis. Alle zusters en specialisten zijn op zijn allerminst ‘bijzonder’ te beschrijven. In de steriele maar muzikale setting die nergens op uw festiviteit te vinden zal zijn zien wij vele spoedgevallen tussen uw bezoekers. De alarmbellen gaan rinkelen en het diepgaand onderzoek wordt gestart!

Wat gebeurd er in ons prettig gestoorde ziekenhuis? Dat willen de bezoekers weten en balanden ineens op de emergeny afdeling. De klanken van de herkenbare ziekenhuismuziek en de steriele witte omgeving beloofd “niet veel goeds”. Een slecht onderbuikgevoel kan kloppen want vanaf dat moment begint de rollercoaster aan improvisatie, dans, opmerkelijke situaties en ietwat opmerkelijke behandelingen. Privacy is wel een ‘dingetje’ want iedereen kan openbaar mee genieten. Alle zusters en dokters hebben hun eigen specialiteit! Drs. E. Jaques Uleer is seksuoloog en Mevrouw K.R. Ankjorum is psycholoog. Na een humorvol onderzoek dat garant staat voor improvisatie, theater en absurde gebeurtenissen is het tijd om de benen te strekken en de gasten te voorzien van enthousiaste bewegingen. voor de volgende ‘emergency’! 

Referentie Paaspop


Docter Pieter


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel

Referentie Paaspop
Docter Pieter

Boekingsinformatie


Een uniek stukje “ziekenhuis-sfeer” met een gigantische knipoog in een tent van 5×5 of rondlopend op het terrein in Crazy Hospital festival act. Elke 8 minuten kunnen +/- 25 personen mee genieten van een vreemde praktijk! Deze act is voor alle leeftijden. Er gebeuren geen behandelingen die echt in een ziekenhuis plaats zouden kunnen vinden!
Deze theatrale act wordt door 4 professionals uitgevoerd en in overleg voor een duur van 3 tot 6 uur per dag vanaf €995,-. 
Deze act kan uitgebreid worden met rondlopend entertainment voorafgaand. Wij delen dan afspraken kaartjes uit en voorzien gasten van kleine behandelingen op het terrein.
De Crazy hospital Act staat voor persoonlijke interactie, aansprekende humor in een absurde setting. Dit maakt deze act uniek en een waardevolle bijdrage aan de sfeer van uw evenement. Te boeken vanaf €995,-

172

Aantal lachende gezichten per uur

86

Aantal geplakte pleisters per dag

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.