IMPACT Theater-Acts & Crazy Concepts

Acts met een knipoog


Uit liefde voor bijzondere emoties is IMPACT Theater-acts en Crazy Concepts ontstaan. Wat de IMPACT ook is...laat dat maar aan onze creativiteit, humor en passie over! Wij zorgen voor een onbeschrijflijke sfeer, een flinke dosis humor of wij creëren de onverwachte verbazing! Met een 'ander gevoel' onze act verlaten: Dat is de IMPACT die wij enorm adoreren! Boordevol creativiteit om een passende act te ontwikkelen of om een bestaande act om te buigen in uw setting voor zeer diverse evenementen. Conceptueel pakken wij een act, probleem, area of feestpaleis aan om met de juiste beleving jullie gasten een memorabel moment te geven.

Impact wil meer plezier in het dagelijks leven van mensen geven. Een positieve vibe is de sleutel tot een memorabel geluksgevoel. Wij brengen door onze fanatieke acts, concepten en area's mensen dichter bij elkaar; een lach verbind en creëert een goede sfeer.
Waarom is dit nodig? Zet het nieuws aan, veel negativiteit en problemen :(. Wij zijn lekker positief ingesteld en geven met ons "fingerspitzengefühl" mensen een bijzonder moment waar ze vaak met plezier aan terug kunnen denken.

Het complete team is te omschrijven als "Be yourself"! Elke acteur en creatieve geest is een bijzondere persoonlijkheid en heeft zijn of haar eigen charme. Dit clubje van 34 (!) bijzondere karikaturen nemen in elke setting een rol aan die bij ze past. Dat zorgt voor frisse en originele invalshoeken én unieke acts die nog niet overal gestaan hebben! Te boeken of ontwikkelen voor alle soorten evenementen: Van theaterfestival tot openminded feest en van braderie tot bedrijfsfeest.

https://youtu.be/iEclhbT2nZ8Visie en beloften


Humor

Wij zorgen voor een bijzondere beleving en veranderende emotie tijdens onze (theater)acts. Op het plekje waar we spelen is het altijd anders dan waar dan ook op het festival. Een unieke sfeer en entourage is het begin. Hier voegen wij persoonlijk interactie, improvisatietheater en vooral veel HUMOR aan toe.

Beleving

Geen hoogstaand muziekspel, geen 10 voor de voordracht op de kunstacademie en geen acrobatische kunsten. Onze onuitputtende kracht is vermaak, interactie, humor, persoonlijkheid, originaliteit en iets neerzetten wat gasten nooit verwachten. Dat zorgt ervoor dat de persoonlijke gastbeleving elke keer anders is!

Impact

Een lachbui, een verbaasd gevoel of een absurde gedachte. Dat is de IMPACT die wij hebben op uw bezoekers! Niet alleen voor onze act maar zeker ook voor uw evenement blijft deze IMPACT in gedachten, misschien wel meer dan de impact van een headliner!

Persoonlijk

Impact theateracts heeft een aantal bewezen entertainmentconcepten. Deze zijn nog niet 'grijs gedraaid' en geheel origineel. Nergens anders zijn deze acts boekbaar. Wij geven de act altijd een persoonlijke 'festival-touch'.

Op maat

Geen standaard programma! Wat zijn jullie wensen? Openingstijden, aanpassingen, speellocatie of zelfs een complete act ontwikkeld voor jullie evenement? Daar draaien wij onze hersenen niet voor om!

Communicatie

Interactief met bezoekers in gesprek of deel laten nemen aan onze act. Wij zijn communicatie-goeroe's om de humor-gedachte te verspreiden.