Balloon Giants

Gigantische & bijzondere creaties van ballonnen

Balloon Giants


Balloon Giants zijn gigantische figuren van duizenden ballonnen (en lampjes) die posant door het publiek bewegen. Een écht grote eyecatcher die we altijd volledig op maat ontwerpen en realiseren. Van het podium tot in een overvolle zaal of struinend over het festivalterrein. Wij zorgen ervoor dat dit gigantisch ballonnen-kunstwerk een wow effect geeft bij jullie gasten. Dit object kan voor een fotomoment op een vast punt geplaatst worden.
Deze milieuvriendelijke balloncreaties worden met 2-3 ballondecorateurs vervaardigd. Het voorbeeld van “Dungie the Dragon” bevat 3000 ballonnen en worden met 3 artiesten in 21 uur gemaakt! Het ontwerp spreken we vantevoren samen af. De juiste kleuren, het model, het doel van de act en een thema kunnen wij natuurlijk verwerken.

Deze Balloon parade zal in een aantal sets van 45-60 minuten operationeel zijn. Na elke set wordt de balloon giant weer gereviseerd voor de volgende show. In de voorbereidingen worden de route en locaties besproken met de organisatie.
Deze act geeft een wow-factor en bezoekers zullen deze pop up zeker gaan delen op hun social media kanalen. Het is aan te raden om ook een foto-moment in te bouwen! Ons advies is van belang om dit succesvol te laten verlopen.

One of the guys events


Werkelijk waar Wow! Dit is echt klasse! We hebben nog 10 evenementen om dit in te zetten.

One of the guys events

Boekingsinformatie


De kosten van balloon Giants zijn sterk afhankelijk van het ontwerp en de moeilijkheidsgraad met het aantal ballonnen. Het voorbeeld van Balloon giant “Dungie the Dragon” bedraagt  €1945,- (excl. btw, reiskosten en parkeerkosten). Dit is inclusief 3/4 showtimes van één dagdeel (max 4 uren). Meerdere show-tijden of dagdelen zijn in verhouding vele malen goedkoper omdat het ballonnen-kunstwerk al is gemaakt. Voor alle persoonlijke creaties maken wij een persoonlijke prijsindicatie.
Budgetvriendelijk kunnen wij de objecten leveren en de parade draaien met personeel/vrijwilligers door de organisatie aangeleverd of wij kunnen de complete realisatie en organisatie op ons nemen.

3500

Aantal ballonnen Dungie the Dragon

21

Aantal uren ballon-kunstenaars

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.