Rondlopende straat-theater acts

Pop up improvisatie & interactie

Straat-theater: Diverse interactieve en improviserende theatrale acts!


Impact heeft een flink en gevarieerd aanbod in straattheater. Dit zijn onze rondlopende en interactieve theatrale acts op o.a. (Bedrijfs-) evenementen, (Theater-)festivals of braderieën. Entertainment met passie en met een knipoog! Uw doelstelling combineren wij met onze kennis, ervaring en intuïtie om op elke locatie een interactieve act te bieden. Alle entertainment-acts ontwikkelen wij in onze eigen keuken waarbij persoonlijke interactie centraal staat.

Maar wees gewaarschuwd! (Theater)festivals pas op! Wij zijn in aantocht met een aantal ludieke acts!

 

Een kleine greep uit onze straattheater acts hebben we later in deze pagina als slideshow geplaatst. Een zeer divers assortiment van de geijkte toiletdames tot herkenbare situaties van onze ordinaire patsers. Maar ook van onverwachte interacties met de onopvallende serveersters of onze enthousiaste presentator met een Brabants gezellig tintje!
Neus eens rond in onze entertainment-bibliotheek.

Klik op de pijltjes onder de fotoreeks, dan zie je onze variëteit aan acts! 


De Toilet beleving (Toiletjuffrouw)


Naar de toilet gaan op een evenement is vaak een hele opgave. Vieze toiletten, een wachtrij, slecht doorspoelen en een chagrijnige sfeer komt met onze entertainment-act niet voor! Op gepaste wijzen zorgt ons toilet-team voor een optimale wc ervaring! Een VIP toilet met extra privacy door de bodyguard buiten, keuze tussen verschillende rustgevende geuren, legio keuzes toiletpapier stroef of met kussentjes. En de snoepjesautomaat wordt bediend met schone handen. Onze spreuk tegeltjes zorgen voor de glimlach, wij zelf voor de herinnering die bij blijft! Een act in te zetten op ieder evenement, origineel uitgewerkt en met een flinke dosis humor!

Waarzeggers Theater: Romany & Shinhala


Romany en Shinhala voorspellen uw toekomst… of toch niet? Een combinatie van zigeunersfeer, humor, theatraal entertainment en heel veel doorgestoken kaart!
De twee zigeunerbroers Romany en Shinhala komen uw evenement verrassen met pure waarzeggerij, ingestraald kaartjes en zelf gemaakte medicijnen. Ze hebben een vaste locatie op uw evenement of gaan bij uw gasten ‘op zoek’ naar klachten, aura’s en onwaarheden. Een theatraal spel dat direct de doorgestoken kaart laat zien, desalniettemin erg ludiek om naar te kijken en om te lachen. Niet alleen om te kijken, maar om te ervaren en beleven!

Eerste Hulp Bij Ongemakken


Onze dames en heren van de EHBO, Eerste Hulp Bij Ongemakken straattheater, (ont)zorgen uw gasten met allerlei probleemjes. De dames hebben de hogere huishoudschool minimaal 3x gedaan om voor elk probleem een oplossing te hebben! Deze dames zoeken het contact op met de gasten en staan centraal voor een aangenaam verblijf. Met hun mobiele hulpveleningskast rijden zij op uw evenement van gast naar gast, van plaats naar plaats. Mobiel verplaatsbaar, opvallend, onverwachts en interactief! Niemand zal zonder lach voorbij gaan!

Ordinair met Sjonnie en Pricilla


Wat een bling bling, panterprintjes, lipgloss en een hoog libido! Lekker ordinair met Precilla, Kimberley, Sjon. Herkenbare typetjes vol humor, gekkigheid en een uitmuntend verhaal! Een opvallende ‘dat kan toch niet’-act verandert in een komische soap live op uw evenement. Laagdrempelige herkenbare humor in een ordinair jasje geschikt op vele evenementen, festivals en bedrijfsfeesten.

Gastvrouw met impertinente vragenlijst


Onze gastvrouw met impertinente vragenlijst is een nette ontvangstact met een bijzonder tintje. De gastvrouwen heten alle gasten welkom op uw evenement. Voor de informatievoorziening willen ze aan uw gasten een paar vragen stellen. Deze vragen lijken onschuldig maar worden na 2 of 3 vragen wel erg persoonlijk tot soms zelfs impertinent. Afhankelijk van de antwoorden van uw gasten nemen zij ‘maatregelen’. De inhoud van de vragen passen wij geheel aan op uw bedrijfsformule of evenement. Geen conversatie is hetzelfde. Deze entertainers kunnen improviseren als de beste en zijn gastvrij met een flinke dosis humor!
Om de originaliteit van deze entertainmentact te waarborgen zetten wij geen overzicht van mogelijke vragen online. U voorziet ons van informatie en wij komen met een aantal suggesties speciaal toegepast op uw evenement

Het K(l)u(n)sjes team


Wat begon als een op maat- gemaakte act voor een electrobedrijf is nu uitgegroeid tot een flexibel inzetbare act op vele locaties: Het klu(n)sjesteam! Wordt er een nieuw pand opgeleverd? Wij vinden nog enkele klusjes! Hebben uw monteurs personeelsfeest dan vervullen wij de ‘pieperdienst’ of wilt u de facilitaire zaken op uw evenement goed geregeld hebben? Het klu(n)sjesteam verzorgt ongedwongen en ludiek entertainment op veel verschillende situaties. Flexibel inzetbaar en op elke gelegenheid wordt deze act aangepast: tijdens open dagen, personeelsfeesten, evenementen en (her)openingen!

Pietje Piccolo (Bellboy)


Een warm en interactief welkom verzorgt Pietje Piccolo. Hij houd de deur open, neemt jassen aan, poets wat schoenen op en zorgt voor een humoristisch entree. Ook voorziet hij uw gasten van de onnodige informatie en selfies.
Onze piccolo wijst uw gasten op een opvallende manier de verkeerde weg, zodat uw gasten goed weten waar ze moeten zijn! Met een glimlach betreden ze uw evenement. Elk evenement heeft een ‘cadeautje’ dat wij kunnen gebruiken voor het piccolo ontvangst!

Ferry Feest - De minister van feestelijke zaken


Wat een opvallende verschijning is de minister van feestelijke zaken!
Ferry Feest is uw bijzondere gastheer en presentator allround. Hij heeft vernomen dat er een feest plaats vind en wil eerst even controleren of het feestgehalte wel hoog genoeg is om in aanmerking te komen voor het ‘feestcertificaat’. Dit kan als rondlopnende act of is als energiek (voor)programma perfect voor festivals, kindermiddagen, voorstellingen en in de theaters!  Deze show zorgt voor een knallend begin van uw programma. Ook te boeken als zijn alter-ego Monsieur Moustache!

(On)opvallende serveersters en obers


Bij de (on)opvallende obers of serveersters komt de aap later uit de mouw. In bedrijfskleding van de horecagelegenheid of het evenement gaan onze obers en serveersters te werk.
Gasten zullen in het begin niet door hebben dat de (on)opvallende obers geheel ‘theatraal spel’ is. De kracht van deze act is om het langzaam duidelijk te laten worden. We ‘spelen’ met het feit dat gasten wel of niet weten dat dit serveerteam doorgestoken kaart is. Let op! Dit is een verfijnde act. Wij gaan niet onbeschoft, ordinair of provocerend te werk. De kust van deze act is om hem tot uitdrukking te laten komen in de setting die er al is. Het lijkt wel of ze hun eerste dag hebben en nog niet alles precies weten. Ze vragen gasten hun te helpen en ze zorgen voor ‘candit camera’ situaties.

Roddeljournalisten Joop & Jannie


De roddeljournalisten Joop en Janny geven verslag van elk feest en evenement. Met hun professionele media-inzichten zorgen zij voor sappige interviews, de laatste roddels en de mafste kiekjes! Tijdens deze avond krijgen zij veel gevoelige informatie los en proberen natuurlijk een scoop te pakken. Het liefste een roddel van de grootste baas! Een act met veel persoonlijke interactie tijdens het evenement maar wat gasten niet verwachten: De krant, glossy, nieuwsbrief komt echt uit! Alle informatie verwerken wij in een media item dat voor uw gasten beschikbaar is. Wij kunnen zelfs een nieuwsuitzending opnemen met de informatie die onze roddeljournalisten hebben gekregen.

Clown Bob & Belle


De Clowns Bob en Belle zijn onhandig, ondeugend maar ook een beetje gek. Clown Bob &C Belle zijn twee échte clowns. Ze verplaatsen zich in de belevingswereld van de kinderen en reageren daar ook op! Ze ontdekken, verbazen, lachen en zijn ondeugend naar elkaar. Clown Belle is een lief en sympathiek, maar soms een beetje dom. Clown Bob is enthousiast en vrolijk maar vaak wel erg nieuwsgierig en bij-de-hand. Deze personages zorgen samen voor veel afwisseling en een herkenbaar persoon voor elk kind.

Chique de friemmel


Wat een plaatje zijn onze freules van Chique de frederique! Als typetje zorgen zij voor een klassiek ontvangst geheel in stijl. Een bijzondere groet, lieve snoepjes voor de kinderen én hun flinke dosis humor en élégance zijn een lust voor het oog. Vol passie en klasse zorgen ze voor de ontvangst van uw gasten. Later op de avond komen we erachter dat de dames wel iets teveel in het glaasje hebben gekeken! Onverwachte gebeurtenissen zorgen voor verbazing en een lach op de gezichten van uw gasten.

De Toilet beleving (Toiletjuffrouw)
Waarzeggers Theater: Romany & Shinhala
Eerste Hulp Bij Ongemakken
Ordinair met Sjonnie en Pricilla
Gastvrouw met impertinente vragenlijst
Het K(l)u(n)sjes team
Pietje Piccolo (Bellboy)
Ferry Feest - De minister van feestelijke zaken
(On)opvallende serveersters en obers
Roddeljournalisten Joop & Jannie
Clown Bob & Belle
Chique de friemmel

Boekingsinformatie


Straattheater acts
Mobiel verplaatsbaar over het terrein. De personele bezetting is  2 of 3 entertainers

Benodigdheden vanuit de organisatie:
1 afsluitbare kleedruimte met spiegel en water.
Indien wij meerder dagen geboekt worden zal de organisatie zorg dragen voor maaltijden, drinken en onderdak/artiesten
Te boeken vanaf  60 minuten €225,- (Solo) of €350,- (duo) (Excl. btw, reiskosten)

Ook te boeken als festival act op een vaste locatie:
Ruimte: minimaal 12m2 meter. Indien het een drassig terrein betreft is een houten vloer wenselijk. Een caravan of tent is het decor  voor het entertainment buiten, aangepast op de act. Indien mogelijk wordt deze act een dag voor het festival opgebouwd. Wij draaien op één stroompunt waarop muziek en verlichting wordt aangesloten.

Indien wij meerder dagen geboekt worden zal de organisatie zorg dragen voor maaltijden, drinken en onderdak/artiestencamping.

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.