Straightfriendly gayclub

Be gay for a day

Heterovriendelijke gayclub


De heterovriendelijke homobar – Van Fancy Feestpaleis tot Naughty Nachtclub
Een overkapping met roze loper, een duidelijk programmabord in neon roze en veel glitter en glamour! “Iedereen kan gewoon door de voordeur, want de achteringang zit al vol” is de eerste grappige opmerking die één van onze vaste doorbitches maakt om gasten op een ludieke manier welkom te heten in onze heterovriendelijke homobar. De gehele openingstijd zijn er doorbitches aanwezig om de aandacht te trekken (ja aandacht :P). Zeer nette ‘Drag queens’ of opvallende figuren uit de ‘scéne’ zoals ‘Leatherbear’  of ‘ Kinky Twinky”, “Mr. right (now)” die de gasten op gepaste wijze welkom heten. Dit zorgt voor een bijzondere binnenkomer. Denk je aan de Danssalon, IT of Roxy dan zit je goed!

 

Eenmaal binnen kan de locatie zo uitbundig zijn als je zelf kiest! Een roze tent, hoge dansblokken, spiegels of een nachtclub-sfeer. Dit programma verdient een perfect en uitzinnig decor.
Naast de sfeer en entourage is de programmering essentieel! Deze tent heeft een compleet doordachte lineup met bijzondere hoogtepunten (!), herkenbare meezingers en extraverte optredens. Er zijn altijd performers op het podium of op de dansblokken in de zaal aanwezig om het publiek interactief vermaken.

De line up voor de show is altijd anders. Toch geven we je een kijkje in onze glinsterende keuken om je een idee te geven wat mogelijk is: Om de kater deze middag goed door te komen beginnen wij ludiek. Een stiletto-race, kutje kleien, dildo pimpen, crazy bingoo of Top or Bottom DJ show. Allemaal concepten die wij zelf ontwikkeld hebben en zorgen voor een flinke dosis gezelligheid, hilariteit en spel. Aansluitend starten we met een reeks drag queen optredens afgewisseld met interactieve DJ. Stuk voor stuk prachtige dames die alleen een playback act opvoeren. De catwalk komt goed van pas en de fotocamera’s staan op stand by. Heb je liever live muziek? Dan vragen wij onze vrienden van Motion om de homo100 live ten gehore te brengen. Het feestgehalte zal soepel zijn draai vinden richting de nachtclub. De ‘dames’ begeven zich op de dansvloer en het podium is vrij voor de nachtclub programmering. Sexy dansers en danseressen betreden het podium, afgewisseld met bijzondere acts: De meester met zijn puppies, de bondage act hijst een performer in de lucht, de illusionist met zijn ‘drag queen assistente’, paaldans-act en andere bijzondere optredens.
Naast deze acts is (live) muziek ook mogelijk: X-raiders< Homo top 20 live m.m.v. Motion, Of ‘bekende acts’ zoals The Alley Girls tape act, Hurricane Bianca, Imitator Gerard Joling etc.
Give aways zijn altijd populair en natuurlijk ook te verdienen bij onze Dj’s. lul-haarbandjes, piemellollies, opblaastieten en vele andere maffe attributen waar gasten in en buiten onze tent veel plezier mee beleven.

Paaspop Schijndel


Op 19-20-21 april gaat deHeterovriendelijke Gayclub in premiére op Paaspop in Schijndel.
Deze keer met het thema: The love boat!

Paaspop Schijndel

Boekingsinformatie


Elk evenement is anders en ziet de invulling naar wens, dat maakt het lastig om één prijs te hanteren. Het voorbeeld in de beschrijvinf is natuurlijk niet voor iedereen betaalbaar en gewenst.
Wil je alleen dragqueens on stage of ook performers in de zaal? Wil je dit in een discotheek of een grote festival-tent? Wil je bekende artiesten of het het extravagante sausje voldoende? Een kleine indicatie kunnen we doen: avondvullend programma voor maximaal 300 gasten binnen 5 uur kunnen wij programmeren vanaf €3995,- inclusief coördinator, 2 performers, doorbitch, DJ, give aways en één showblok dragqueens/of fettishshow (60-90min). Met live muziek van Motion en MC? Dan vragen wij een supplement van €1495,-.

100

% herero-vriendelijk

200

% extravagant

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.