Cozy Comedy Club

Live, Fast and Funny comedy & cabaret

Interactief lach-paleis!


Bij een klein nostalgisch tentje of theaterwagen met kunnen bezoekers gratis entreekaarten verkrijgen voor mini cabaret* en comedy voorstellingen. De boniseur zorgt voor de presentatie en de promotie buiten de tent. De stem door de ‘gammele’ spieker trekt gasten naar het lachpaleis. Ze kunnen op voorhand een kaartje aanvragen bij de theaterkassa, of wachten of er nog plaats is bij de volgende voorstelling. Als de bezoekers binnen komen hangt er een rokerige sfeer. Een paar ouderwetse lampen in de tent zijn aan. Bezoekers kunnen op de knusse tribune of stoelen plaats nemen. De lampen en achtergrondmuziek gaan uit en de spot gaat aan. De boniseur trapt de show af door iedereen welkom te heten, ontfutselt al wie er allemaal in de zaal zit. Na deze interactie wordt het publiek op fanatieke wijze opgewarmd en komt de comedian op; net zoals de darters van een dartwedstrijd. De spot is aan en de microfoon helemaal voor de comedian. Na 15 minuten lachen, interactie en maffe gedachtes wordt de comedian afgekondigd, krijgt een staande ovatie en de bezoekers verlaten de zaal. De spot gaat weer uit, de lampjes aan en de nieuwe bezoekers die staan te trappelen om naar binnen te gaan kunnen al plaats nemen.

In onze nostalgische theatertent, waar plaats is voor 25-50 gasten, krijgen de bezoekers de leukste grappen en dialogen voorgeschoteld in +/- 20 minuten.  Stand-upcomedy is interactief en vaak een humoristische monoloog, met een los en persoonlijk karakter.
Deze shows worden doorlopend elke 45 minuten gegeven. Er zijn 2, 3 of 4 verschillende comedians per dag die hun show afwisselen. De voordracht van elke comedian is elke keer anders! Veel speelmateriaal en het belangrijkste: De interactie met het publiek zorgt ervoor dat elke voorstelling anders is.
Comedians die ons podium hebben betreden zijn o.a.: Esther van der Voort, Raymon Hofkens, Kristel Zweers, Wouter Monden, Emiel van der Locht, Sem van den Borne, Johan Goossens, Marlon Kicken.

Paaspop Schijndel


Op 19-20-21 april gaat Cosy Comedy Club in premiére op Paaspop in Schijndel.

Paaspop Schijndel

Boekingsinformatie


Cosy Comedy Club is een nieuw concept dat in elke theatertent of ruimte op de planken kan staan. Een rustige locatie is sterk aan te bevelen. Budget technisch zijn er verschillende ‘lagen’ van stand up comedy. Graag werken wij met een bepaald budget waarbinnen wij  comedians inplannen. Het concept is te boeken vanaf €1850,- inclusief geluid, 6 korte comedyshows en bonaseur. Wij kunnen ook de nostalgische tent of theaterwagen verzorgen.

45

lachende gasten per 45 minuten

25

Minuten voor een hoogtepunt

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.