Photobooth festival experience

Complete chaos op de gevoelige plaat

Tastbare herinnering van een beleving!


Photobooth festival entertainment laat uw gasten verkleden, lachen en een tastbare beleving meenemen!
Een duister fotohokje? NEE!
Als een boer met kiespijn op de foto? NEE!
Een stokje met een snor en klaar is kees? NEE!

Dat is toch niet meer van nu? Gasten willen een foto die waardevol is. En dat is alleen als er een gedachte of beleving bij zit. Daar zorgen wij voor! Wij maken er een complete entertainment-act van!
Speciaal voor festivals plaatsen wij een tent met een complete verkleedwinkel met veel verschillende accessoires! Hoeden, boa’s, brillen, pruiken, opblaasartikelen, funstuff en natuurlijk photobooth props op stokjes. Als een klein kind in het winkeltje van Henny Huisman kunnen de bezoekers samen een geweldige outfit samenstellen. Even passen, lippen stiften, een snor opplakken en klaar! Onze stijlisten voorzien gasten van een slecht en fout advies! Daarna is het foto-time.
Wat er op deze foto staat is altijd anders, maar altijd ludiek, grappig, in thema en voorzien van de huisstijl van het evenement!

De verkleedwinkel en opmaak van de foto of greenscreen kan op elk thema worden aangepast! Festival style, apres ski, foute party, theater, vip ordinair. Staan wij in een bepaalde area? Is er een sponsor die verwerkt kan worden in de act? Kunnen wij de photbooth of de huisstijl van het festival aanpassen? No problem!

Photobooth festival experience is een geweldig marketing instrument voor het festival of voor een sponsor! Logo’s, tekst of een actie kunnen in de opmaak verwerkt worden. De foto’s kunnen op facebook of andere social media geplaatst worden, zelfs real-time met een goede internet verbinding. Eventueel kunt u ons tickets laten innemen bij de entree van de photobooth.

Tevreden evenementen die wij voorzien van photobooth entertainment zijn: Q Music Party’s via Fout Events, Paaspop Events, Elsom open Air, Paperclip festival, Hutten Catering, Arjan van Dijk groep, Trsh events, Koningkrijk van muziek, Holland evenementen groep, Talpa, CM Events en vele anderen….

Referentie Accountancy Festival


Referentie Elsom Open Air


Referentie Paperclip Festival


Referentie Parktheater Eindhoven


Referentie Accountancy Festival
Referentie                  Elsom Open Air
Referentie Paperclip Festival
Referentie Parktheater Eindhoven

Boekingsinformatie


De gratis photobooth voor bezoekers! Wij willen gasten hún beleving mee naar huis geven en uit ervaring weten wij dat een foto gratis meegeven 1000x meer impact heeft dan er een muntje voor te vragen! Wij maken graag veel foto’s en printen deze zo vaak gasten willen, helemaal onbeperkt. Zo blijft uw evenement lang in het geheugen van jullie bezoekers en dan zijn wij er de volgende edities weer bij! Daarom bij ons alleen all-in pakketten vanaf €650,- voor 4 uur (excl. btw en reiskosten)

 • Onbeperkt foto’s maken
 • Onbeperkt printen van dubbele fotostrips (3/4 foto’s per strip) of 10×15 foto’s
 • Speciaal ontworpen opmaak van de foto met logo, tekst, kleur en design.
 • 1 Entertainer voor begeleiding en enthousiasme in gepast kostuum
 • Foto’s direct achteraf op usb stick rechtenvrij
 • Een accessoirepakket naar wens
 • Keuze uit een aantal achtergrond-doeken

Dit pakket is een pakket voor kleinere feesten. Wij zetten op festivals en grotere evenementen (+ 200 gasten) een tweede entertainer in om de doorloopsnelheid flink te verhogen. De kosten hiervoor zijn €225,-. Wil je extra uren, greenscreen, soxial media ondersteuning of een compleet decor? Laat het ons weten! Dan maken wij de photobooth helemaal op jullie wensen!

600

Times saying cheese per uur

50

props per set

Boek deze act nu


Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.
/ /
Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.

Dit is een verplicht veld.